Büyükşehir seriye bağladı: 3-0

Başkent’te de kazanmayı bilen yeşil beyazlılar, hedefe emin adımlarla ilerliyor. Bursa ekibi, takipçisi Halbank engelini de set vermeden geçti ve 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Büyükşehir seriye bağladı: 3-0

Voleybol Sultanlar Ligi’nde Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda takipçisi Halkbank’ı 3-0 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı ve 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde file önünde oldukça etkili gözüken Bursa ekibi, rakibine 25-17 üstünlük sağladı. İkinci sete istediği gibi başlayamasa da son bölümde toparlanan yeşil beyazlılar, üstünlüğü yakaladı.

FARKI AÇIYOR

Karşılaşmanın ikinci setinde rakibine 25-23 üstünlük sağlayan Büyükşehir Belediyespor, üçüncü setin başında da file önünde etkili gözüktü. Sette bir ara hücumda sıkıntı yaşasa da üstünlüğü yakalayan Bursa ekibi, rakibine 25-21 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla en yakın takipçisi Halkbank’la arasındaki puan farkını 7’ye çıkaran yeşil beyazlılar, üst üste 3. galibiyetini aldı ve 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X