Büyükşehir yeni yıla hazır

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2014’ü 2015’e bağlayan 31 Aralık Çarşamba akşamı ile 1 Ocak Perşembe gününü vatandaşların güvenli ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü tedbiri aldı.

Büyükşehir yeni yıla hazır

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tarihinden doğasına turistik değerlerinden Uludağ’a kadar her alanda birçok güzelliği bünyesinde barındıran Bursa’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, “Bursa, 2014 yılını çok özel yatırımlarla tamamladı. Bugüne kadar ulaşımdan spora, tarihi kültürel mirastan çevreye kadar pek çok önemli yatırımı daha bu yıl gerçekleştirdik. Bursa 2014’te de ‘ilk’leriyle gündeme gelen bir kent oldu. Bursa’ya ‘marka bir dünya kenti’ olma yolunda emin adımlar attıracak projelerimiz, yeni yılda da şehrimizle ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam edecek. Bursa için yine verimli bir yıl olacağına inandığım 2015’in tüm hemşehrilerimize sağlık, sevgi, dostluk, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

31 Aralık akşamı Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, nöbetçi ekip bulunduracak. Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde Raylı Sistem ve Otobüs İşletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların güvenli bir biçimde yolculuk etmelerini sağlamak için her türlü önlemi alarak, BursaRay’ın seferlerini uzattı. Buna göre; 31 Aralık Çarşamba akşamı tren işletimi 02.00’a kadar sürecek olup, Bursaray Üniversite – Emek ve Arabayatağı istasyonlarından son yolculu trenler 02.00’da hareket edecektir. Vatandaşlar ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini ise 444 99 16 numarasıyla ulaşım hattına bildirebilecekler.

BURULAŞ bünyesindeki otobüsler de yılbaşı akşamında özel tarifeye göre hizmet verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X