Çağlayan çocukları dinledi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin toplantısında miniklerden gelen talepleri dinledi.

Çağlayan çocukları dinledi

NEVZAT OKUMUŞ

 

Çocuk Meclisi üyeleri daha önceki toplantılarında kurulan çalışma grupları ve yapılacak çalışmalar ile ilgili Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a bilgi aktardılar.

Çocuk Meclisi üyelerinden gelen talepleri de dinleyen Neşet Çağlayan, tenis, halk oyunları, bisiklet yolu, tiyatro, müzik çalışmaları ve gezi organizasyonları ile ilgili çocuklardan gelen talepleri karşılayacaklarını, bir çoğu ile ilgili çalışmaların bulunduğunu ifade etti. 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tenis severler için daha önce bir tenis kortu hizmete aldıklarını belirterek, “Bundan sonraki dönemde farklı bir noktaya daha tenis kortu inşa etmeyi planlıyoruz.

Bunun yanı sıra çocuklarımızın kullanımına sunulacak birçok kültürel ve sportif etkinlikler için gerekli tesisleri de teker teker hizmete alacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X