Çağlayan muhtarları dinledi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Hedefimiz tüm mahallelerimizin çalışmalarını yeni yılda tamamlamak” dedi.

Çağlayan muhtarları dinledi

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçeye bağlı 31 mahalle muhtarı ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantıların bu yıl sonuncusunu gerçekleştirdi.

Toplantıya Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yanı sıra, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları ile belediye birim müdürleri de katıldı.

2017 yılında yapılan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “2018 yılında da Büyükşehir Belediyesi ile Orhangazi Belediyesi’nin yapacağı çalışmaları da masaya yatıracağız. 2017 yılında sık sık yapılan toplantılar sayesinde mahallelerin aciliyet gerektiren tüm çalışmalarını yaptık. Hedefimiz daha fazla koordinasyon ile tüm mahallelerimizin çalışmalarını yeni yılda tamamlamak” dedi.

Toplantıda 31 mahallenin muhtarları tek tek söz alarak bölgelerinde yapılmış olan ve devam eden, yeni dönemde yapılması gereken çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X