Çak şunlara tokadı Türkiyem

Fransa karşısında destan yazan A Milli Takımın şimdiki hedefinde saygısızlıkta sınır tanımayan İzlanda var.

Çak şunlara tokadı Türkiyem

Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan ay-yıldızlı ekip zorlu deplasmanda da kazanarak yoluna firesiz bir şekilde devam etmenin hesaplarını yapıyor. Mücadele 21.45’te başlayacak. 

A Milli Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 4. maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak mücadele TSİ 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak.

Mücadelede, Polonya Futbol Federasyonundan hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak’ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak. Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan ay-yıldızlı ekip 9 puanla lider durumda bulunurken, 6 puana sahip İzlanda averajla 3. sırada yer alıyor. 

EN SON ESKİŞEHİR’DE KAYBETTİK

Fransa karşısında Konya’da adeta destan yazan Milliler, zorlu deplasmanda da kazanarak yoluna firesiz bir şekilde devam etmenin hesaplarını yapıyor.A Milli Takımı,  İzlanda ile şimdiye kadar yaptığı 11 maçın 2’sini kazandı. 
Milliler, 10’u resmi biri özel olmak üzere yaptıkları 11 maçta 7 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. 2 maç beraberlikle sonuçlanırken, ay-yıldızlı ekip 2 karşılaşmada rakibine üstünlük sağladı. İki takım arasında son olarak 2017’de Eskişehir’de oynanan maçı İzlanda 3-0 kazanmıştı.

TRT1 / 21.45 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X