Çalgılı türkülü temizlik

İşini severek ve eğlenerek yapan kişilere en güzel örneği Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler teşkil ediyor.

Çalgılı türkülü temizlik

İlçenin farklı noktalarında görev yapan temizlik ekipleri her sabah işe başlamadan önce bir araya geliyor. Ekipten enstrüman çalmayı bilen kişiler yanında getirdikleri davul, keman, darbuka ve keman gibi müzik aletlerini çalarken, diğer kişiler ise söylediği şarkılar ve türküler ile onlara eşlik ediyor. Her sabah mesai saatinden yarım saat önce bu şekilde eğlenen Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha sonra görev yerlerine giderek işini en güzel şekilde yapıyor. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her sabah enstrüman çalarak güne başlayan ve işini severek yapan Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile kahvaltıda bir araya geldi. Belediyelerin asli görevlerinin başında temizlik geldiğini belirten Başkan Dündar, “Temizlik İşleri ekibimiz özverili bir şekilde çalışarak ilçemizdeki cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor. İnsanların evlerinden dışarıya çıktıklarında ilk dikkatini çeken şey sokakta çöp olup olmadığı oluyor. Eğer çevrede bir çöp varsa bu bizim belediyemizin karnesine eksi olarak yazılıyor. Çok şükür Osmangazi Belediyesi’nin karnesinde eksi yok. Biz bunu her zaman övünerek anlatıyoruz ki Osmangazi Belediyesi temizlik noktasında Türkiye’de önde gelen bir belediye. Bu da işini severek yapan sizlerin emeği, sizlerin başarısıdır” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X