Can dostlar için kesintisiz sağlık hizmeti 

Osmangazi Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile acil müdahale gerektiren sahipsiz hayvanlara günün 24 saati tedavi imkanı sağlanacak. 

Can dostlar için kesintisiz sağlık hizmeti 

Osmangazi Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile mesai saatleri dışında Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunan acil müdahale gerektiren sahipsiz hayvanlar, Veterinerlik Fakültesi Hastanesi’nde tedavi edilecek.

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, mesai saatleri dışında barınakta görevli veteriner hekim ve teknik personel bulunmadığından dolayı acil müdahale gerektiren durumlarda hayvanlara tedavi hizmeti veremiyor. İmzalanan protokol ile mesai saatleri dışında Osmangazi Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunan hasta, yaralı ve acil müdahale gerektiren sahipsiz hayvanlar, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde tedavi altına alınacak.

“CAN DOSTLARIMIZIN 24 SAAT YANINDAYIZ”

İnsanlar kadar hayvanları da önemsediklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Avrupa’nın en modern hayvan barınağı olan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde sahipsiz, bakıma ve yardıma muhtaç hayvanlara mesai saatleri içerisinde iyi şartlarda hizmet sunarken, mesai saatleri dışında veteriner hekim ve teknik personel olmadığından dolayı hayvanlara tedavi hizmeti veremiyorduk. Uludağ Üniversitemiz ile işbirliği yaparak can dostlarımızın 24 saat yanında olacağız. İnsana değerin azaldığı günümüz dünyasında bizler hayvanlara da büyük değer veriyoruz. Gerek Bursamıza gerekse Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmaya imza atıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X