Canlı yayında ihaneti anlattı! Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı

Esra Erol’da programının orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak ile programının stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök’ün evliliği ihanet sebebiyle bitti.

Canlı yayında ihaneti anlattı! Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı

ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” programında stüdyo şefi olan Eda Gök Albayrak, yine Erol’un orkestra şefliğini yapan eşi Emrah Albayrak tarafından ihanete uğradı.

EN YAKIN ARKADAŞIYLA ALDATTI

Eda Gök Albayrak, kendisini en yakın arkadaşı, evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal’la aldattığını öne sürdüğü eşinden tek celsede boşandı. Ünsal, bir dönem Emrah Albayrak’ın şefliğini üstlendiği programda şarkı söylüyordu.

EVLİ VE İKİ ÇOCUKLU KADINLA ALDATTI

Dün yayınlanan programda açıklama yapan Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök, evliliğinin bittiğini şu sözlerle anlattı: “Eşim Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimizi, maalesef üçüncü kişi sebebiyle sonlandırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal, hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla incitmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet, yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X