Çarptığı adamı sedye ile ambulansa taşıdı

Bursa’da motosiklet sürücüsü genç, çarparak yaralanmasına sebep olduğu yaşlı adamı sedye ile ambulansa taşıdı.

Çarptığı adamı sedye ile ambulansa taşıdı

Edinilen bilgiye göre kaza, dün öğle saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Fomara Caddesi üzerinde meydana geldi. İdaresindeki 16 CZM 66 plakalı motosiklet ile şehir merkezi istikametine seyreden 25 yaşındaki Hasan A. söz konusu yerde yolun karşısına geçmeye çalışan 79 yaşındaki Ziya K.’ye çarptı. Yaşlı adamın kanlar içinde kaldığını gören genç sürücü hemen sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Gelen 112 acil servis ekiplerine de yardımcı olan sürücü Hasan A. sedyeye konan yaşlı adamın taşınmasına yardım etti. Yaralı Ziya K. ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücü Hasan A. şehir merkezi istikametine seyrettiğini belirterek, “Yeşil ışıkta geçtim. Tam yaya geçidinin orada yaşlı bir adam aniden yola fırladı. Direksiyonu kırdım ama kazanın meydana gelmesine engel olamadım. Çok üzgünüm” diye konuştu.

Polis olayla alakalı soruşturma başlattı. Motosiklet sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, hastaneye sevk edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X