Çarptığı köpek sonu oldu

Mudanya`dabindikleri minibüsün çarptığı köpeği aracın altından kurtarılmasına yardım etmek isteyen 32 yaşındaki İdris Karademir`e hızla gelen motosiklet çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karademir yaşamını yitirirken motosiklet sürücüsü F.B.

Çarptığı köpek sonu oldu
Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Mudanya yolu, otoban girişinde meydana geldi. Bodrum’daki bir düğünden İstanbul’a dönenlerin içinde bulunduğu S.Y. yönetimindeki 34 UU 2225 plakalı minibüs, Bursa’da Çevreyolu’nun Mudanya girişinde yola fırlayan sahipsiz köpeğe çarptı. S.Y. hemen aracını yol kenarına çekip, köpeği minibüsün altından çıkarmaya çalışırken, araçta buluna İdris Karademir de inip ona yardım etmek istedi.
 
Bu sırada, aynı yöne giden F.B.’nin kullandığı 16 FH 316 plakalı motosiklet, minibüsten inen İdris Karademir’e çarptı. Kazada ağır yaralanan İdris Karademir ile sürücü F.B. ambulanslar ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İdris Karademir, burada doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X