Cavit  Kaya 3. kez güven tazeledi

CHP Gürsu İlçe Kongresi’nde tek liste ile girilen kongrede mevcut başkan Cavit Kaya, 93 delegeden 51’inin oyunu alarak 3. kez ilçe başkanı seçildi.

Cavit  Kaya 3. kez güven tazeledi

OSMAN GÜNEŞ / ÖMER BİLİK

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye CHP  İl Başkanı Şadi Öçdemir, Milletvekili Orhan Sarıbal, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eski milletvekili Turhan Tayan ve partililer katıldı.

Gerçekleştirilen açılış konuşmalarının ardından söz alan İl Başkanı  Şadi Özdemir,’Her kentten mahalle sokak ve apartman çalışması yaparak vatandaşlarımız ile yüz yüze görüşmeliyiz. Partimizde küskünlük olmasını istemiyorum. Seçilmeyen arkadaşlarımız ile birlikte komiteler oluşturup önümüzdeki seçimleri kazanacağız’dedi.

Konuşmaların ardında yapılan seçimde ilçe başkanlığının 93 delegesinden 55 delege oy kullandı. 4 geçersiz oy sayıldı ve 51 oy ile Cavit Kaya yeniden seçildi.

Öte yandan Mudanya CHP İlçe Başkanlığı görevini 2 yıldır  yürüten Ergül Batman,2 Aralık 2017’de yapılacak  CHP İlçe olağan kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X