Çavuşoğlu’dan teşekkür turu

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve AK Parti Bursa milletvekilleri seçim sonuçları için teşekkür turuna çıktı.

Çavuşoğlu’dan teşekkür turu

DERYA DEMİR

İlk olarak Çarşı esnafını ziyaret eden Çavuşoğlu, işyeri sahipleri ile görüşürek destekleri için teşekkür etti. Bursalı vatandaşların da sorunlarını dinleyen Çavuşoğlu, sorunların Ankara’da çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Seçim kararından itibaren sahada olduklarını dile getiren Çavuşoğlu, “AK Parti seçimden seçime milletle bağ kuran bir parti değil. Sandıklar açıldıktan sonra hazırlıklarımızı sürdürüp, milletle bağ kurmaya devam ediyoruz.

Zaten seçim çalışmalarında esnafımızı dinleyerek bu süreçte yapmış olduğumuz çalışmalar ile heybemizi doldurduk. Bu heybe ile Ankara’ya giderek onların nasıl çözülebileceği yöntemlerini araştıracağız.

Bugün burada milletvekili arkadaşlarımız ile hem çarşı esnafına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edelim hem de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim istedik” dedi. 

“ÇÖZÜME ULAŞTIRILACAK”

4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümü ile ilgili de konuşan Çavuşoğlu, “Son günlerde alınan çocuk ölüm haberleri, bu yaşadıklarımız bizi üzmekten öte farklı bir duruma sevk etti. Bu konuda Başbakan Yardımcımız Recep Akdağ’ın başkanlığında bir heyet oluşturup çalışma yapılmıştı.

Yeni Meclis’in ilk gündem maddelerinden bir tanesi çocuk istismarı ve cinayetleri ile ilgili olacak. Diğer yandan da hayvan haklarıyla ilgili yaşadığımız süreç gündemin ilk maddeleri arasında yerini alacak. Bunlarla ilgili konular bir an önce çözülecek” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X