ÇEK’in gurur tablosu ‘Kır Çiçekleri’ 

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan, dram ve öyküleri farklı kaderleri ortak Kır Çiçekleri, sıkıntı ve güçlüklerin üstesinden gelerek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda önemli bir başarıya imza attılar.

ÇEK’in gurur tablosu ‘Kır Çiçekleri’ 

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin onur ve gurur abidesi olan Kır Çiçekleri, ÖSYM 2019 YKS tercih sonuçlarına göre; hukuktan mimarlığa, moloküler biyoloji ve genetik bilimden uluslararası ilişkilere, şehir planlamadan kimya mühendisliğine, halkla ilişkilerden konservatuara ve eğitim fakültelerine kadar bir çok önemli bölümü kazanma başarısını gösterdiler.

“ÇAKTIĞIMIZ KIVILCIM ALEVE DÖNÜŞTÜ”… 

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, başarılarından dolayı Kır Çiçekleri’ni kutladı. Gerek eğitim, gerekse sosyal yaşamlarının her anında Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin her zaman yanlarında olacağının altını çizen Küçükkayalar, “Yaşamınızda Çağdaş Eğitim Kooperatifi olarak çaktığımız kıvılcımı, üniversiteyi kazanarak aleve dönüştürmeyi başardınız. Başarılarınız için sizleri kutlarız. Alacağınız üniversite eğitimi ile birlikte bu alevin güçlü bir ışık olarak çevrenizi ve ülkenizi aydınlatacağına inanıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X