Cem’in paylaşımındaki çıplak kadını inceledi: Defne olamaz

Şarkıcı ve yorumcu Erol Köse, komedyen Cem Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın yansımasının “Defne Samyeli olabilir” söylentisi üzerine inceleme yaparak “Defne olamaz” dedi.

Cem’in paylaşımındaki çıplak kadını inceledi: Defne olamaz

Instagram hesabı üzerinden gündemde olan bazı haberler hakkında yorum yapan yapımcı Erol Köse, Cem Yılmaz’ın “Gayet çalışkanım” notuyla paylaştığı fotoğraftaki çıplak kadın yansımasının “Defne olabilir” söylentisi üzerine inceleme yaptı.

“DEFNE’NİN TEN RENGİ DEĞİL BENCE”

Öte yandan Cem Yılmaz’ın fotoğraftaki kadının sevgilisi Defne Samyeli olabileceği iddialarına cevap veren Köse, “Fotoğrafta kadın yansıması var, sahi o Defne’nin ten rengi değil bence” dedi.

erol-kose-paylastigi-fotografta-ciplak-kadin-11217802_4812_m-(1).jpg

“CEM YILMAZ ÖDLEK GİBİ SUSMUŞ”

Cem Yılmaz’ın paylaştığı fotoğrafta masasının üzerine yansıyan çıplak kadın görüntüsünün nü heykel olduğunu söyleyen Erol Köse, “Fotoğrafta nü heykel yani çıplak kadın heykeli var, onun yansıması. Burada komik olan Cem Yılmaz’ın bunun arkasından duramayıp ödlek gibi susmuş, doğruyu söylerse ‘Vay sapık’ derler korkusuyla” dedi.

erol-kose-paylastigi-fotografta-ciplak-kadin-11217802_6460_m-(1).jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X