Çepni-İpekyayla yolunda  çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 3 kilometre uzunluğundaki Çepni-İpekyayla mahalleleri arasındaki yol genişletme ve asfalt çalışmaları  hızla devam ediyor.

Çepni-İpekyayla yolunda  çalışmalar sürüyor

ÖMER BİLİK

  Yapılan çalışmalarla Çepni-İpekyayla arasındaki yolun 8 metre genişliğe çıkarılacağını ve kaliteli sıcak asfalt ile birlikte vatandaşların konforlu bir şekilde seyahat edeceklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, “Her zaman Mudanya’ya hizmet için çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz.

Mudanya’mızın kırsal kesimlerinde ihtiyaç duyulan yerlerde Büyükşehir Belediyemizin yol genişletme ve asfalt çalışmaları devam ediyor, biten yolların yanı sıra, Çepni-İpekyayla yolumuzun asfalt çalışmaları devam ediyor.

Aynı şekilde yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda olan Tirilye-Kaymakoba arasındaki yolumuzda da yol genişletme çalışmaları başladı. Planlamalara göre ihtiyaç duyulan diğer mahalle yollarımızda da gerekli çalışmalar yapılacak. Her şey halkımızın daha kaliteli ve konforlu bir şekilde yollarda seyahat edebilmelerini sağlamak” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X