Cerrah’a yeni meydan

İnegöl Belediyesi’nin Cerrah Mahallesi meydanında bulunan 6 bin 885 metrekare alanda başlattığı çevre düzenleme çalışması tamamlandı.

Cerrah’a yeni meydan

Atıl vaziyetteki alan, uygulanan projeyle mahallenin çehresini değiştirirken Şehit Astsubay Mehmet Karakaşoğlu’nun adının verildiği meydan ve park törenle açıldı.

Bölgeye yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Belediye Başkanı Alper Taban, “Burası proje uygulama alanında 6 bin 885 metrekare alana sahip. 885 metrekarelik 34 araçlık otoparkımız var. 5 bin 56 metrekarelik sert zemin, yürüyüş ve oturma alanımız var. 264 metrekarelik gösteri alanı, 274 metrekarelik yeşil alan ve 310 metrekarelik de çocuk oyun alanı ve en son kısımda da 100 metrekarelik fitness alanı bulunuyor. Proje alanında 15 metre yüksekliğinde bir bayrak direğimiz var. Bitki aydınlatmaları eklendi. Projenin maliyeti de yaklaşık 400 bin TL” diye konuşurken, hava kirliliği konusunda denetimlerin çok daha etkin bir şekilde yapılacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X