Çeşme bayramda nüfusunun 25 katı misafir ağırlıyor

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı (ÇEŞTOB) Yakup Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla Çeşme’nin nüfusunun 25 katı misafir ağırladıklarını söyledi.

Çeşme bayramda nüfusunun 25 katı misafir ağırlıyor

Demir, yaptığı açıklamada, yaz sezonunda Ege Bölgesi’nde Çeşme’nin özellikle yerli turistin en fazla rağbet ettiği turizm destinasyonu olduğunu belirtti. Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla önceden rezervasyon yapan konuklarını ağırladıklarını dile getiren Demir, ”Otellerimiz bayram tatilinden bir ay önce doluluğa ulaştı.

Bayram süresince Çeşme’nin 1 milyon kişiye misafirperverlik yapacağını ümit ediyoruz. Çeşme’nin nüfusu 41 bin civarında bu nüfusun 25 katı kadar ziyaretçi kabul ediyor” dedi.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler de, uzun bayram tatilinin turizmcilerin yüzünü güldürdüğünü belirterek, 2018’de hedeflenen 40 milyon turiste yaklaşıldığını vurguladı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X