Çevre ve iş güvenliği yaklaşımları tescillendi

Dünyanın da en büyük global oyuncularından biri olan ve 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren İnsu Teknik, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almanın gururunu yaşıyor

Çevre ve iş güvenliği yaklaşımları tescillendi

Gazlı amortisör sektöründe Türkiye’nin lideri, dünyanın da en büyük global oyuncularından biri olan ve 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren İnsu Teknik, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almanın gururunu yaşıyor

. İnsu Teknik Genel Müdürü Ali Hakan Süalp, yasal mevzuatlar ve etik kurallar çerçevesinde kaliteden ödün vermeden çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Şirket bünyesinde yapılan denetimlerden başarıyla geçtiklerini kaydeden Süalp, ‘’ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi ile çevreye olan duyarlılığımızı belgelemiş olduk. Çevrenin korunmasına büyük önem veriyoruz.

Üretim süreçlerimizde çevreyi koruyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi, güvenli ve sağlıklı çalışma ortamlarının sağlanması için de büyük çaba gösterdiklerinin altını çizen Süalp, bu kapsamda da TS ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini almanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X