‘CHP operasyon merkezi oldu’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Karadenizli Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

‘CHP operasyon merkezi oldu’

DERYA DEMİR

Merinos Göl Park’taki toplantıda konuşan Çavuşoğlu, Türkiye’nin artık kabuğunu kırdığını ifade ederek, 24 Haziran’daki seçimlerin önemine vurgu yaptı. Çavuşoğlu, iç ve dış vesayetlerin Türkiye’ye pranga vurmaya çalıştığını vurguladı. 

CHP’de 2010 yılında yaşanan genel başkan değişikliğini hatırlatan Hakan Çavuşoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başa geçmesi ile CHP’nin yerli ve milli karaketerinin ortadan kalktığını söyledi.

“CHP Atatürk’ün varisi olmaktan çıkmıştır” diyen Çavuşoğlu, “CHP Türkiye ile ilgili senaryo ve tezgah kuranlara her defasında omuz veren bir parti olmuştur.

Kemal Kılıçdaroğlu bu projenin bir parçasıdır. Ve ne yazık ki görevini devam ettirmektedir.  Bir CHP milletvekili nasıl olur da hain bir teröristin cenazesinde gözyaşı döker.

CHP’lilerin annelerinden, babalarından duyduğu parti bu mu? CHP’nin zihniyetini ben de beğenmiyorum, yaptıklarını ben de beğenmiyorum ama her halükarda iş terör olunca, iş Türkiye olunca bir yerli duruşu vardı. ‘Biz Atatürk’ün partisiyiz.’ diyordu” diye konuştu. 

CHP’nin seçim beyannamesini de eleştiren Çavuşoğlu, “Seçim beyannamesini açıyorsunuz bir tane FETÖ yok, bir tane PKK yok, bir tane DHKP-C yok, bir tane DEAŞ yok. Bu, Cumhuriyet Halk Partisi mi? Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye için bir operasyon merkezi oldu” ifadelerini kullandı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Selahattin Demirtaş’ı ziyaretini de eleştiren Çavuşoğlu, “Diyarbakır’a gidiyorsun HDP bayrakları altında ‘Selo, Selo’ tezahüratlarıyla beraber miting yapıyorsun. Bunu hangi siyasetle izah ediyorsun. Bunu açıkla” dedi.

Çavuşoğlu STK’lar ile buluşmasının ardından Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde tekstil çalışanları ile bir araya geldi. Ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde muhtarlarla toplantı yapan Çavuşoğlu, akşam saatlerinde Heykel ve Setbaşı esnafı ile bir araya geldi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X