CHP’de hedef Büyükşehir 

CHP İl Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Akkuş, görevi eski başkan Şadi Özdemir’den törenle devraldı. Yeni Başkan Akkuş, “Hedefimiz Büyükşehir’i kazanmak” dedi. 

CHP’de hedef Büyükşehir 

SEYİT GÜNDOĞAN 

CHP Bursa İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti.

Geçen hafta yapılan il kongresinde başkanlığa seçilen Hüseyin Akkuş, görevi Şadi Özdemir’den devralırken, iddialı açıklamalarda bulundu.

Bursa Milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan Akkuş, bunu bir devir teslim olarak görmediklerini belirterek, “Biz yol arkadaşlarıyız. Seçimin yeneni yenileni yoktur. CHP’nin kazananı vardır. Bursa’da yaşayan tüm yurttaşlarımıza dokunarak, onlarla beraber siyaset üreteceğiz” diye konuştu. 

“İKTİDAR İÇİN YOLA ÇIKTIK”… 

En büyük hedeflerinin Büyükşehir Belediye başkanlığını almak olduğunun altını çizen Akkuş, “O nedenle dünle ilgili sorunumuz yok, bugünü yaşayacağız ve yarını nasıl örgütleriz, nasıl beraber oluruz bunun üzerinden siyaset yapacağız. Sorunlarımızı 2019 sonrasına ertelemek ve geriye dönük siyaseti unutmak zorundayız. Biz iktidar olmak için yola çıkıyoruz. Büyükşehir’i önemsiyoruz. Nilüfer Belediyesi’nin Bursa’da uyguladığı siyaseti diğer 16 ilçemizde de uygulayacağız ve Büyükşehir’i alacağız. Bunun başka çaresi yok. Şadi Özdemir ve yönetimine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

“BURSA’NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”… 

Şadi Özdemir de, iki yıllık görev süreleri boyunca barışık, çalışkan ve iktidarı hedefleyen parti  vizyonuyla bir değişim yaratmaya çalıştıklarının altını çizerek, “Esas iktidar Heykel’deki tarihi binaya CHP bayrağını asmaktır. Biz nefes aldığımız sürece bu mücadele içinde olacağız. Yeni Başkanımız ve ekibi, bize ne görev verirse emirlerindeyiz. Sonuna kadar hep beraberiz ve Bursa’nın kaderini hep birlikte değiştireceğiz. Yeni yönetime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ”…

Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ise, Şadi Özdemir ve yönetimine yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Karabıyık, “Bu bir nöbet değişimidir. Şadi Başkanımıza ve yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni başkanımız çok zor bir süreçte elini taşın altına koydu. Bu yolda hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz. Hedefimiz şimdi 2019” dedi. Konuşmaların ardından İl Başkanı Hüseyin Akkuş iki yıllık emeklerinden dolayı Şadi Özdemir ve yönetimine teşekkür plaketi sundu. Özdemir, plaketi Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık’ın elinden aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X