CHP’de yeni il başkanı belli oldu

CHP’nin yeni İl Başkanı Hüseyin Akkuş oldu.

CHP’de yeni il başkanı belli oldu

Merinos AKKM’de yapılan CHP Olağan İl Kongresi’nde, İsmet Karaca ile yarışan Hüseyin Akkuş, ipi göğüsleyen taraf oldu. 612 delegenin oy kullandığı kongrede, oyların 317’sini alan Akkuş, il başkanı seçilirken, İsmet Karaca ise 259 oyda kaldı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği kongreye, CHP İstanbul eski Milletvekili Berhan Şimşek, Bursa milletvekilleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz katıldı. Kongreden zaferle çıkan Akkuş, “Herkesi kucaklayacak siyaset anlayışı ile hareket edeceğiz ve 2019 seçimlerine hazırlanacağız” dedi. 

“HEDEFİMİZ CHP İKTİDARI”…

Kentin sorunlarına karşı ortak bir ses oluşturacaklarını ve herkesi kucaklayacak siyaset anlayışı ile hareket edeceklerini vurgulayan Akkuş, “Bursa’nın vizyonuna yakışır çalışmalar yürüteceğiz. Gençlerimizle, kadınlarımızla birlikte sahada olacağız. Bursa’yı kucaklayarak 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Büyük yüreklilikle iddia ediyorum ki, biz bu ülkeyi, bu kenti daha iyi yönetiriz. Daha etkin, gündem oluşturan, fikirleri daha genç, kadın emeğinin daha aktif olduğu, çalışkan bir il başkanı ve yönetim kurulu oluşmasına yönelik beklentileri boşa çıkarmayacağız ve etkin muhalefet talebine kayıtsız kalmayacağız. Hedefimiz yerelde CHP iktidarını yeniden inşa etmektir. Bursa’ya ve örgütümüze söz veriyoruz; ilkeli, kararlı ver özgürlükçü olacağız, kimseyi dışlamayacağız. Üretken ve güçlü bir örgüt yapısı tesis edeceğiz” dedi. 

Hüseyin Akkuş başkanlığındaki CHP İl Yönetimi şu isimlerden oluştu: Önal Arda, Demirhan Aslan, Mustafa Atalay, Kahraman Atlı, Erman Aydıngün, Berna Bakırdan Şahin, Eda Bayraktar, Kazım Çelik, Ahmet Çimen, Eda Çolakçoban, Ayfer Demir, Bilal Deniz, Gülver Deniz, Müjgan Dorsan, İlhan Ekinci, Mehtap Esen, Erol Gülmez, Gülriz Güven, Halil Karaer, Levent Karagöz, Uğur Korkmaz, Bülent Özbakan, Adnan Özbek, Alper Özdemir, Özgür Şahin, Hakan Şenay, Hafize Usturalı, Ecevit Uzun, Zeynel Üngör, Nazlıcan Yıldız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X