CHP’den Erdem’e: ‘Her zaman yanınızdayız’ 

CHP İl yönetimi ve Bursa milletvekilleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e ‘hayırlı olsun’  ziyaretinde bulundu.

CHP’den Erdem’e: ‘Her zaman yanınızdayız’ 

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa milletvekilleri Erkan Aydın ve Yüksel Özkan ile İl Başkanı Hüseyin Akkuş yer alırken, belediye başkan yardımcıları Osman Ayradilli, Zafer Yıldız, Adem Vural ile Remzi Çınar da hazır bulundu.

Erdem’e başarılar dileyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, “Bu yapının, kesinlikle daha iyi bir Nilüfer’i ortaya çıkaracağına inanıyorum” dedi. CHP Bursa milletvekilleri Aydın ve Özkan da, Erdem’e başarı ve iyi dileklerini ileterek, “Her zaman yanınızdayız” mesajını verdiler.

İl Başkanı Hüseyin Akkuş ise, Nilüfer ile birlikte Bursa’nın ve Türkiye’nin gülümsemesini umut ettiklerini ifade ederek, “Yeni bir dönemi ve süreci inşa ediyorsunuz. Birbirimize dokunmak zorundayız. Siyaset ile devlet idaresi başka bir şey. Devlet idaresi içinde bizim de görevimiz var” diye konuştu. Erdem de, Nilüfer’de güzel bir sonucu ve başarıyı hep birlikte elde ettiklerini vurgularken, “Nilüfer’i birlikte mutlu geleceğe taşıyacağız. Yolumuz aydın olsun” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X