CHP’den Gençoğlu ailesine ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İl başkanı ve milletvekilli adayları Gençoğlu ailesini ziyaret etti.

CHP’den Gençoğlu ailesine ziyaret

Penguen Gıda Fabrikası’nda gerçekleşen ziyarette, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Lale Karabıyık, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve   BAL-GÖÇ ve BGF Eski Genel Başkanı CHP Milletvekili adayı Prof.Dr. Yüksel Özkan, Gençoğlu ailesine hem soydaşlara ve hemde ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ,Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı ve Gençoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Gençoğlu ve Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve UİB Sebze Mamulleri İhraçatçılar Birliği Başkanı Orhan Gençoğlu’na Penguen Gıdanın ülke ekonomisine çok büyük bir katma değer yarattığını dile getirerek,önümüzdeki süreçte ülke tarımının gelişmesi için çok önemli projelerinin olduğunu vurguladı..

icerik-006.jpgPenguen Gıda’nın bugün dünyanın önemli markalarından biri olan,istihtam yaratan, ihracat yapan değerli bir firma olduğunu belirten Karabıyık, ‘ Gençoğlu ailesi Mümin abimizden bu yana önemli bir mirasın sorumluluğun adıdır. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Örnek Türk sanayicilerinden Gencoğlu ailesi ve Bursalı sanayicilere destek olacak reçeteler partimizin iktidarında hayata geçirilecektir.’ dedi..Ayrıca Bir Bal-Göç üyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da soydaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağını belirtti..

CHP il Başkanı Hüseyin Akkuş,Bir Bal-Göç üyesi olarak eski Görükle başkanlığından beri yakından tanıdığım Onursal Başkanımız Turhan ağabeyimizi ziyaretten çok büyük mutluluk duyduğunu,Bursa daki Balkan Türklerinin büyük çoğunluğun Bulgaristan göçmeni olduğunu ve bu yüzden aday belirlemesinde bu konuya çok önem verdiklerini belirtti.

Prof.Dr. Yüksel Özkan ise, ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, ‘Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanımızla yıllardır omuz omuza büyük mücadele etmenin gururunu yaşadım..

Gerek ülkemizde ve gerekse Balkanlarda yaşayan soydaşlarımızın sorunlarının çözümü için uzun yıllardır birlikte mücadele ettik. Gençoğlu ailesi bizler için çok önemli bir değer .Yüksel ,ayrıca yıllar evvel Bal -Göç’ ün kurucusu  rahmetli Mümin Gençoğlu agam da  milletvekili seçimlerinde 2.sıra adayıydı.Bende 2.sıra adayı oldum .

İnşallah Mümin Agam gibi sizleri Ankara ‘da temsil edecek  ve mecliste bu haklı ve kutsal davanın temsilcisi olacağım’ şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı CHP heyetine teşekkür eden Turhan Gençoğlu uzun yıllar birlikte mücadele ettiğimiz dostlarımızı icerik2-004.jpgağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek,Türkiye’nin önünde kritik bir seçim olduğunu ve bu seçimin  ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni etti.

CHP heyeti ziyaretin ardından fabrika yemekhanesinde işçilerle yemek yedi ve CHP’nin projelerini paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X