CHP’den imza desteği

CHP Orhangazi İlçe Başkanı Sevim Turan, Saadet Partisi Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’na imza desteği verdiklerini söyledi.

CHP’den imza desteği

NEVZAT OKUMUŞ-CEMAL KIRGIZ

İlçe Seçim Kurulu’na imza verilmesine Sevim Turan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve bazı üyeler de destek verdi. Orhangazi CHP İlçe Başkanı Sevim Turan, “Parlamenter sisteme geçiş için Saadet Partisi Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’na gerekli imzayı toplayabilmesi için imza desteği verdik. Gerekli imzanın toplanmasını ve bu yarışa girmesini istiyoruz” dedi. 

Öte yandan CHP Gemlik İlçe Başkanlığı da İlçe Seçim Kurulu’na giderek cumhurbaşkanı adayları için imza verdi. CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, “Bizler CHP seçmenleri olarak, İYİ Parti, Saadet Partisi ve imza karşılığı aday olmak amacında olan diğer cumhurbaşkanı adaylarına, ihtiyaç duydukları 100 bin imzaya ulaşmak için destek oluyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X