CHP’den STK ziyaretleri

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Milletvekilleri, İl Başkan yardımcıları ve ilçe örgütleri, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulunuyor.

CHP’den STK ziyaretleri

STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gülver Deniz ve ilçe örgütlerinin organize ettiği ziyaretlere İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un yanı sıra, milletvekilleri İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan ve yönetimleri, 27. Dönem milletvekili adayları da katılım sağlıyor. 

Dernek başkanları seçim dönemi dışında gerçekleşen bu ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını söylerken, milletvekilleri de bütün sorunlarını kendilerine ilettikleri takdirde mecliste bunları dile getireceklerini ifade ettiler. 

Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Hüseyin Akkuş, kentin sorunlarının doğru tespit edilmesinin derneklerle iyi iletişimden geçtiğini belirterek, bu ziyaretlerin amacının toplumun tüm kesimlerini gerek kentlerde gerek mecliste temsil etmek için çabalayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin doğal bir tutumu olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X