CHP’li gençler ‘karma eğitime’ sahip çıktı

CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Yılmaz, “Eğitim sorunumuzu çözmüş olsaydık, tarihimizde ne Kenan Evrenler, ne FETÖ’ler ne de tek adamlar olacaktı. Şimdi 16 yıllık eğitim enkazıyla baş başayız. Nereye elimizi atsak dökülüyor” dedi.

CHP’li gençler ‘karma eğitime’ sahip çıktı

Yılmaz,’ın 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yaptığı basın açıklamasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, milletvekilleri PM Üyesi Gamze Pamuk Ateşli, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları yönetimi ve Gençlik Kolları ile partililer ve eğitim sendikaları temsilcileri de hazır bulundu.

CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Yılmaz, eğitimde, yargıda, insan haklarında, ekonomide, hayatımızın her alanında darbe anlayışının geçerliliğini koruduğunu belirterek, “Karma eğitimi kaldırırsanız bu ülkede kıyameti koparacağız. Okula giden her veli ve öğrenci ile kıyameti koparmaya biz hazırız.

Sakın ola sakın Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti ile ve onun eğitime verdiği önemle laik, demokratik, bilimsel ve çağdaş eğitimle oynamaya kalkmayın. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Avrupa’ya örnek olmuş bir Türkiye’yi Ortaçağ karanlığına götürmeye hiç kimsenin hakkı da haddi de yoktur” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X