CHP’nin İnegöl teklifinin perde arkası

CHP’nin İnegöl’ün il olması için TBMM’ne verdiği kanun teklifi geçen haftanın önemli gündem maddeleri arasındaydı. CHP’nin bu girişiminin nedenleri konusunda hem partiden hem de iktidar partisi temsilcilerinden çeşitli görüş ve yorumlar geldi.

CHP’nin İnegöl teklifinin perde arkası

Olay TV’de yayınlanan Her Açıdan Programı’nda bu hafta Ahmet Emin Yılmaz’ın konuğu CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’di. Deneyimli gazeteci Yılmaz, Başkan’a CHP’nin İnegöl atağıyla ilgili merak edilen tüm soruları sordu. Başkan Özdemir’in verdiği yanıtları da bugün Olay Gazetesi’ndeki yazısında okurlarıyla paylaştı.

İnegöl’ün il olma teklifinin perde arkasını CHP İl Başkanı açıkladı!

Gerçi… Başta nüfus büyüklüğü olmak üzere ekonomisinden sosyal yaşamına, sporundan kentsel kültürüne kadar pek çok Anadolu kentinden daha gelişmiş olan İnegöl il olmayı çoktan hak ediyor.

Fakat…

Bu yöndeki kanun teklifinin geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla gelmesi sürpriz oldu.

Dahası…

CHP’nin 5 Bursa milletvekilinin de imzaladıkları kanun teklifi çeşitli siyasi komplo teorilerine ve spekülasyonlara yol açtı.

İşte…

Bu teklifin perde arkasını, cuma akşamı Olay TV’de yayınlanan Her Açıdan programında CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’e sorduk.

O da…

“İnegöl’ün il olması talebi bizden önce İnegöllülerin talebi” diye söze başladı ve gelişmeleri şöyle aktardı:

 

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X