CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’dan ilk açıklama

Parti Meclisi’ndeki oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ismi, oy çokluğuyla kabul edildi.

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’dan ilk açıklama

Karar sonrası Twitter’dan açıklama yapan İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

”İstanbul’un geleceği ve İstanbulluların mutluluğu için yola çıkıyoruz. Beni bu göreve layık gören partime, genel başkanımıza ve tüm İstanbullulara içtenlikle teşekkür ediyorum.”

Kameraların karşısına geçen Ekrem İmamoğlu burada yaptığı açıklamada ise özetle şöyle konuştu:

”Bu önemli bir başlangıç anıdır. Çok güzel bir süreç yaşayalım. İstanbullulara nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Dünyanın merkezi olması gereken bu güzel kentin tüm unsurlarını tüm İstanbul ile hatta tüm Türkiye ile hatta tüm dünya ile paylaşacağız. Çok kararlı bir süreci yaşayacağız ama aynı zamanda erdemli özenli ve ahlaklı bir süreci bu kampanya sürecinde tüm İstanbul’a yaşatacağımızdan bütün vatandaşlarımız emin olabilirler.

Bu yönüyle hazırlıklarımızın İstanbul’un geleceği için en üst seviyede en değerli vatandaş hazinesiyle bu ilin yaşayanlarının içinde olduğu bir sürecin hep birlikte yönetileceğinden de kimsenin kuşkusu olmasın. En doğru kararı vereceğini bildiğimiz İstanbullularla yeni bir başlangıcı ve yeni bir dönemi yeni sözlerin söylendiği bir süreci hep birlikte paylaşacağımızdan da yüzde 100 emin bir birey olarak Ekrem İmamoğlu olarak İstanbulluların huzurunda çıkmış bulunmaktayım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X