Çiçekli’de meydan düzenlemesi

İznik Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar kapsamında Çiçekli Mahallesi’nde gerçekleştirilen meydan düzenlemesi ile bölge mahalleye yakışır bir hal alacak.

Çiçekli’de meydan düzenlemesi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çiçekli Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Kırsal mahallelere yaptığımız yatırım ve çalışmalar ile adeta kırsalın çehresi değişiyor. Yapılan alt ve üstyapı yatırımlarının yanı sıra kırsal mahallelerde inşa ettiğimiz mahalle konakları, sebze ve meyve alım merkezleri, düğün salonları ve daha birçok yatırıma, meydan düzenlemeleri ve çocuk oyun alanlarını da ekliyoruz. Bugün Çiçekli Mahallemizde atıl bir vaziyette bulunan bu alanda mahalle halkımızın talebi doğrultusunda yeşil alan, meydan düzenlemesi ve çocuk oyun alanları inşa etmek üzere çalışmalarımıza başladık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X