‘Ciddi sıkıntılar var ama hepsini çözeceğiz’

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Adalet sakinleriyle ‘Bereket Sofrası Halk Günü’nde bir araya geldi. Aktaş, “Bursa’da çok ciddi sıkıntılar var ama hepsini çözeceğiz” dedi.

‘Ciddi sıkıntılar var ama hepsini çözeceğiz’

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gelenek haline getirdiği ‘Bereket Sofrası Halk Günü’ etkinliğini sürdürüyor. Başkan Aktaş, dün sabah da namazını Adalet Camii’nde kıldı, ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi’nde yaptırılan; Hürriyet, Altınok, Soğukkuyu, Yunuseli, Mutlular ve Bursa Güven Spor’un kullandığı Adalet Spor Tesisleri’nin idari binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla birlikte simit, peynir ve çayla kahvaltısı yapan Başkan Aktaş, bölge sakinlerinin şikayet, öneri ve taleplerini dinledi. 

“İŞİMİZİ HEYECANLA YAPIYORUZ”

Başkan Aktaş, İnegöl’den Bursa’ya geliş sürecini ve yoğun çalışma sistemini anlattığı konuşmasında, “Üç dönemdir bu işi yapan bir kardeşiniz olarak, canla başla heyecanla çalışıyoruz” diye konuştu.

Denizinden dağına, turizmine kadar her konuda özellikli ve hızlı büyüyen Bursa’da sorunlara köklü çözümler bulmak için çabaladıklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Heyecanla çalışıyoruz, bundan şüpheniz olmasın. Büyük bir yapı, ciddi sıkıntılar var ama Allah’ın izniyle çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok. Önemli olan motivasyon. İnsanların mutluluğunu sağlayıp hayır duasını almak bizim için önemli” dedi.

“TÜRKİYE GÜVENİLİR LİMAN”

Bursa’ya hizmet eden herkese “Allah razı olsun” diyen Başkan Aktaş, eksiklikleri ve aksaklıkları tespit edip, iyi niyet ve samimiyetle çözüm üretme gayretinde olduklarını anlatarak, “A partisinden B partisinden, tüm samimiyetimle söylüyorum, yeter ki ortak değerlerimize, milli ve manevi değerlerimize saygı içerisinde olsun. Aynı sofra etrafında toplandık, sohbet ediyoruz. Vatan, bayrak, millet, devlet, bunlar ortak değerler. Yeter ki bunlara sahip çıksın, hangi partiden olursa olsun. Bunlarla problemi varsa, o adamla da bizim işimiz yok zaten. Hiçbir zaman ortak bir platformda, ortak bir noktada o anlayışta olanlarla bir araya gelmemiz asla mümkün değil. Dolayısıyla kim ne yaptıysa Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Bölge sakinleri ziyareti nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür ederek, kulübün formasını hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X