‘Çiftçiye hizmet etme gayreti içindeyiz’

Yenişehir’de 110 bin dönüm arazinin sulama işini organize eden Sulama Birliği’ne üye olunması istenirken, sulama bedellerinin süresi geçmeden ödenmesi gerektiği belirtildi.

‘Çiftçiye hizmet etme gayreti içindeyiz’

GÜRHAN ADANA

Yenişehir Sulama Birliği tarafından düzenlenen toplantıda, Boğazköy Barajı Sulama Projesi kapsamında muhtarlara arazilerin sulanması konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. Kaymakam Suat Seyitoğlu, “Kullandığınız suyun ücretini cezalı duruma düşmeden ödemelisiniz. Muhtarlarımızdan yardım bekliyoruz. Güçlü bir Sulama Birliği için herkes duyarlı davranmalıdır” dedi.

Sulama Birliği’nin çalışmalarında gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, belediye olarak her desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

Boğazköy Barajı’ndan sulama yapacak çiftçilerden 60’ının üye kaydını yaptırdığını söyleyen Sulama Birliği Başkanı Cengiz Şen de, daha çok üye kaydı yapmak istediklerini kaydetti. Üye yazımı başta olmak üzere sulama faaliyetleri konusunda muhtarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Şen, “Yenişehir çiftçisine hizmet etme gayreti içindeyiz. Hizmetlerimizin aksamadan sürmesi için destek taleplerimizi göz ardı etmeyin” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X