Çiftçiye özel panel

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği panelde, çiftçilere ‘tarımsal ve hayvansal işletmeler, modern çiftlik ve ahır projeleri, tarımsal krediler, tarımsal ve kırsal kalkınmada hibe projeleri’ gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Çiftçiye özel panel

SADULLAH ORGAN

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru ve Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Bursa İl Koordinatörü Vekili Burhanettin Yılmaz konuşma yaparak açıklamalarda bulundu. İnegöl  Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit panelde yaptığı konuşmada, İnegöl’ün sanayi, ticaret, tarım ve hayvancılığın aynı paydada birleştiği şehirlerden biri olduğunu vurguladı. Yiğit, “Bu kadar tarımla iç içe olan bir ilçede tarım fuarı düzenlemek, yeni tarım teknolojilerini, alet ve ekipmanlarını, ilçemiz çiftçisinin yakından görmesini sağlamak, İnegöl Belediyesi olarak kırsal kalkınmayı destekleyici hedeflerimiz arasındadır” dedi.

EĞİTİMLER SÜRECEK

Tarımı ve kırsal kalkınmayı desteklemek adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Yiğit, “Bir süre önce sona eren Tarım fuarımızda son yenilikleri görme fırsatımız oldu. Çiftçimiz yeni teknolojileri yakından takip edebildi. 10 bine yakın ziyaretçinin Tarım fuarını gezmesi, bu işin başarılı bir şekilde yapılmakta olduğunu ortaya koyuyor. Kırsal kalkınmayı destekleyici birçok projemiz mevcut. Çiftçilerimize yönelik eğitim çalışmalarımız da devam edecektir diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X