Cihatlı için eğitim hamlesi

Gemlik Belediyesi 2018 yılının mayıs ayında yeni yerleşimlerin başlayacağı, Cihatlı Mahallesi toplu konut alanına iki okul birden kazandıracak.

Cihatlı için eğitim hamlesi

Spor salonu olmayan okullara da spor salonları kazandırmaya yönelik girişimlerini sürdüren Gemlik Belediyesi, 4 okula daha spor salonu yaparak, öğrencilerin daha modern ve sağlıklı koşullarda sportif faaliyetlerle eğitim almalarını sağlayacak. Bin 400 konutlu Gemlik Belediyesi toplu konut alanına ilk ve orta öğretim olmak üzere iki okul kazandıracaklarını vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Cihatlı Mahallesi’nde 5 bin kişinin yaşayacağı modern bir mahalle inşa ediyoruz. Bölgenin eğitim ve öğretim alanındaki ihtiyaçlarını Gemlik Belediyesi olarak karşılıyoruz. Laboratuvarı, kütüphanesi, sosyal ve spor tesisleri ile 16 kişilik dersliklerden oluşacak olan ilk ve ortaokulu bu bölgeye kazandırmış olacağız” dedi.

SOSYAL TESİSLER…

Ayrıca bölgeye sağlık ocağı, camii, sosyal ve spor tesisleri yapımını da Gemlik Belediyesi olarak üstlendiklerini ifade eden Yılmaz, “Yatırım politikamız insan ve gelecek odaklı. Mevcut kaynaklarımızı etkin kullanıyoruz. Gemlik halkını güzel sanatlarla buluşarak kültür yaşantısını geliştirecek ortamlar oluşturulmasına yönelik yatırımlara önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın huzur içinde gezip dolaşabileceği, dinleneceği park ve yeşil alan çalışmaları yapıyoruz. Çarpık kentleşme sonucu sıkıntıların yaşandığı bölgelerde de, modern, çağdaş, günümüz koşullarına uygun ve insanların yaşam kalitesini artırmak amacı ile başlattığımız yatırımlara aynı titizlikle devam ediyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X