Çıkan yangında 11 güvercin yanarak telef oldu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangında kafeste bulunan 11 güvercin yanarak telef oldu.

Çıkan yangında 11 güvercin yanarak telef oldu

Yangın, gece saat 23.45 sıralarında Bursa’nın Orhangazi ilçesi Camikebir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir apartmanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten dolayı alevler yükselmeye başladı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yangın nedeniyle çevrede güvenlik önlemi aldı.

Yangın nedeniyle cadde üzerinde oturan vatandaşlar panikle sokağa çıkarken, yangının çıktığı apartman kısa sürede boşaltıldı. Yangının bulunduğu caddeye gelişigüzel bırakılan araçlar, itfaiyenin olay yerine ulaşmasına engel oldu. Bazı otomobiller vatandaşların yardımı ile yol kenarına çekildikten sonra itfaiye ekipleri yangına müdahale edebildi.

Öte yandan yangının çıktığı apartmanda bir vatandaşın güvercin beslediği ve yangında 12 güvercinden 11’inin yanarak telef olduğu 1’inin ise kurtulduğu belirtildi.

Yangınla ilgili tahkikat devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X