Cinayetin ardından dram çıktı

Bursa’da bir kadın aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Öldürülen kadının eşinin geçtiğimiz yıl Antalya’da tatil esnasında halay çekerken beyin kanaması sonucu öldüğü ortaya çıktı.

Cinayetin ardından dram çıktı

İHA’nın haberine göre olay, sabah saatlerinde Gemlik ilçesinde Balıkpazarı bölgesinde meydana geldi.

34 PG 4315 plakalı otomobilin içinde 3 el ateş edildiği öğrenilen Günay Torun (55) olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin anında müdahale ettiği olayda Torun’un olay yerinde hayatını kaybettiği, görgü şahitlerine göre beyaz renkli bir otomobilden 5-6 el ateş edildiği öne sürüldü.

Torun’un cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Polis ekiplerinin ilk tespitlerine göre, zanlının yakın bir akrabası olduğu ve adı açıklanmayan zanlı ile alakalı çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Cinayete kurban giden Torun’un ilçede bayan kuaförlüğü yaptığı, sevilen bir esnaf olduğu, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar odası yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri eş galini belirledikleri cinayet zanlısı için arama çalışması başlattı.

aw550999_02.jpg

Eşi halay çekerken beyin kanaması geçirip ölmüş

Öte yandan Torun’un röntgen bölümü sorumlusu eşi Hilmi Torun ise geçtiğimiz yıl Antalya’da tatilde halay çekerken geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Günay Torun cenaze töreninde gözyaşlarına boğulmuştu.

aw550999_01.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X