Çıplak görüntüleri internete düşen Ciciş Esra’dan jet yanıt!

Hacı Sabancı’ya gönderdiği iddia edilen çıplak görüntüleri internete düşen Ciciş Esra, yaptığı açıklamada “Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim” dedi.

Çıplak görüntüleri internete düşen Ciciş Esra’dan jet yanıt!

Magazin basınında cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşler arasında patlak veren kavga, polisin de olaya dahil olmasıyla karakolda noktalanmıştı.

KAVGANIN PERDE ARKASI

Herkes kavganın nedenini merak ediyordu. Çok geçmeden gerçek gün yüzüne çıktı. Kardeşlerden Esra Ersoy, Hacı Sabancı olduğu öne sürülen iş adamına çıplak videosunu çekip gönderdi. Videoda Esra’nın “Aramızı Ceyda mı bozdu?” dediği duyuluyor. Bu sözlerden dolayı birbirine giren Ciciş kardeşlerin kavgası karakolda bitmişti.

ESRA ERSOY’DAN İLK AÇIKLAMA

Gelelim bugüne… Ciciş Esra’nın çektiği video internete düştü ve bütün magazin sayfalarında manşet oldu. Herkes ne diyeceğini merak ediyordu. Konuyla ilgili Haberler.com’a bir açıklama yapan Esra Ersoy, “Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek” dedi.

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Ağlamaklı ses tonuyla açıklama yapan Esra Ersoy’un zaman zaman konuşmakta zorlanması dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X