Çocuklar Duymasın’ın Simay’ı Buse Sinem İren evde taklalar atıyor!

Çocuklar Duymasın’ın yeni sezondaki kurtarıcısı evde taklalar atıyor!

Çocuklar Duymasın’ın Simay’ı Buse Sinem İren evde taklalar atıyor!

Kanal D ekranlarında yeni sezona Ağustos ayında başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde yeni bir oyuncu yer alıyor.

Havuç karakterinin sevdiği kadın Simay olarak diziye dahil olan Buse Sinem İren, aslında bir sosyal medya fenomeni.

Youtube’da yayınladığı videolarla dikkat çeken İren, gelen teklifi değerlendirdi ve ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sezon da diziye Tutku karakteri ile Gülin İyigün katılmıştı ve çok başarılı olmuştu. Dizinin reytingi Tutku karakteri sayesinde bir hayli artmıştı.

Yeni sezonda ise reyting artırma konusunda en çok Simay karakterine güvenildiği açık. Yeni bir yüz olan Buse Sinem Eren, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Eren, mutluluktan evde taklalar attığını söyledi. Oyuncu, “Teklif geldiğinde, ‘Bugünleri de mi görecektik Buse!’ diye düşündüm. Heyecanlandım ve gururlandım” dedi.

busesinem-iren-cocuklarduymasin-700x343.jpg

Çocuklar Duymasın’ın yanı sıra ‘Evli ve Zavallı’ adlı tiyatro oyununda da rol alan İren, “Aslında komedyenim. Stand-up gösterileri yapıyorum ve Türkiye’yi geziyorum. Bu ülkenin yetiştirdiği ve benimsediği, ilk kadın stand-up’çı olmak istiyorum” diye konuştu.

Çocuklar Duymasın’ın küçüklüğünün bir parçası olduğunu anlatan İren, şöyle konuştu:

“Sen bir gün o dizide oynayacaksın deseler, duyduğum an mutluluk taklaları atardım. Şimdi evimde takla atıyorum (gülüyor). Kadrosunda olduğum için çok mutluyum.Şaşırdım ve heyecanlandım. Gururlandım da, ‘Bugünleri de mi görecektik Buse!’ dedim. İlk set günü herkes çok yardımcı oldu, samimi ve güzel insanlar tanıdım.”

Canlandırdığı Simay karakterinin inat, ters, güçlü, hamarat ve komik olduğunu anlatan İren, “Sinirlendi mi şive konuşmaya başlıyor. Emre’yi seviyor ve arkasında duruyor. Yalanı dolanı olan, yapmacık biri değil. “Ben bir adamla geziyorsam, onu alırım” diyor, Havuç’u da alıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X