Çocuklar için ‘Çaba’ladılar

Kısa adı ‘Çaba’ olan Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin yardım gecesinde sahneye çıkan Sezen Aksu, şarkılarını bu kez çocuklar için söyledi.

Çocuklar için ‘Çaba’ladılar

Konseri öncesi, bir stand up şuvuna dönüşen sahnede ekranların ‘3 Adam’ı Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sorularını yanıtlayan Aksu, daha sonra oğlu Mithatcan Özer ve Sertab Erener’le keyiflendi. Mithatcan annesi için, ‘O benim canım annem’ derken, Sertab Erener de, ‘Onun çırağı olmaktan gurur duyarım’ diye konuştu.

 

KONSERİN SÜRPRİZİ İDİL

Daha sonra sahneye çıkan Sezen Aksu, sevilen şarkılarını çocuklar için seslendirdi. gecenin sürprizini ise Minik Serçe’nin son sevgilisi Önder Fırat’ın kız İdil Fırat yaptı. Aynı zamanda Çaba Derneği’nin Eş Başkanı olan Fırat, ‘El Gibi’ şarkısını söyledi. Sezen Aksu da, ‘Bu çocuk küçüklüğünden beri çok yeteneklidir’ dedi.

Geceden elde edilen gelir, sokaktan kurtarılmış çocukların hayatlarını sürdürdükleri Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsü’nün inşaatına bağışlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X