Çok güzel hareketler bunlar

ÜNİTİMSAH üyeleri, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yine farkını ortaya koydu.

Çok güzel hareketler bunlar

Yeşil beyaz sevdalıları Mustafakemalpaşa’ya bağlı Eski Kızılelma Köyü İlkokulu’nda iç, dış cephe boyaması, mobilya, elektrik ve çevre düzenleme, tadilat işlerini tamamlandı.

Bursaspor’da güzel hareketler devam ediyor… Önceki gün Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Keskin Köyü İlk ve Ortaokulu’nda görev yapan Bursaspor aşığı öğretmen Esra Yiğit’in yardım çağrısını karşılıksız bırakmayan NİLBİAD yöneticileri, 23 Nisan’da öğrencilerin yüzünü güldürmüştü. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ÜNİTİMSAH üyeleri de farkını ortaya koydu. 

TADİLAT İŞLERİ YAPILDI

Yeşil beyaz sevdalıları, Mustafakemalpaşa’ya bağlı Eski Kızılelma Köyü İlkokulu’nda iç, dış cephe boyaması, mobilya, elektrik ve çevre düzenleme, tadilat işlerini tamamlandı. 23 Nisan’da da yenilenen okullarının önünde kutlamalarını gerçekleştiren miniklerin sevinçlerine ortak olan Ünitimsah üyeleri bir kez daha tüm Türkiye’ye örnek oldu. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Coşkuları görülmeye değer olan öğrencilerin öğretmenleri yapılanlardan dolayı yeşil beyazlı taraftarlara teşekkür etti. Üniversiteli Bursasporlular Derneği resmi twitter hesabından yapılan organizasyondan görüntüler de paylaşıldı. Hemen hemen her platformda farkını ortaya koyan yeşil beyazlı sevdalıları, ilerleyen günlerde bu tür organizasyonlara devam edeceklerini müjdeledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X