Çok sevdikleri öğretmenlerini göndermek istemediler

Bursa’da minik öğrenciler, tayini çıkan öğretmenlerini göndermemek için kendilerini aracın önüne attı. Gözyaşlarına boğulan öğrenciler, çok sevdikleri öğretmenlerini bir türlü göndermek istemedi. 

Çok sevdikleri öğretmenlerini göndermek istemediler

Büyükorhan ilçesinin Sarnıç köyünde göreve 2 Ekim 2017 tarihinde başlayan öğretmen Ali Yücel Karahan, köy halkı ve öğrencileri tarafından çok sevildi.

Görev yapmanın zor olduğu dağ köyünde büyük bir sevgi ve mutlulukla bir buçuk yıl görev yapan öğretmen, öğrencilerinin kalbine girmeyi başardı.

Öğretmenlerini çok sevdiklerini her fırsatta dile getiren öğrenciler, annesinin rahatsızlığı sebebiyle tayinini isteyip köylerindeki okuldan ayrılacak olan öğretmenlerini bırakmamak için aracının önünün keserek, “Ölürüz de yoldan çekilmeyiz. Bizi bırakma öğretmenim” diyerek gözyaşı döktü.

Bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden öğretmen de duygulu anlar yaşadı. Kendi çocuklarından ayırmadığı öğrencilerine duygu dolu gözlerle veda eden öğretmeni öğrencileri ömür boyu unutmayacaklarını ifade etti. 

iha-20190205aw614540-1.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X