Çözüm merkezinden aralıksız hizmet

İnegöl Belediyesi, yeni bir uygulamaya daha imza atarak, çözüm merkezi ile 7/24 vatandaşların hizmetinde olacak.

Çözüm merkezinden aralıksız hizmet

Eski adı hizmet masası olan çözüm merkezi uygulaması hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Belediye hizmetlerinin yerinde hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için hayata geçirdiğimiz çözüm merkezi ile, vatandaşlarımız tüm istek, talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler. Göreve geldiğimiz ilk günden beri gayemiz, kadirşinas halkımız için hizmet etmek. Bizler değerleriyle büyüyen ve gelişen İnegöl’e daha ne gibi katkılar koyabiliriz bunun derdindeyiz. Şeffaf, çağı yakalayan belediyecilik örneklerini ortaya koymak için çalışıyoruz. Bu anlayışla belediye hizmetlerinin daha vasıflı, sonuç odaklı, etkili ve hızlı bir şekilde olması için hizmet masası birimi yerine çözüm merkezini hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

Çözüm merkezine ulaşan dilek ve şikâyetleri acilen neticelendirdiklerini belirten Taban, “Belediye hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yapılması için hayata geçirdiğimiz çözüm merkezi ile vatandaşlarımız Alo 153 çözüm merkezi hattımız ve 0530 157 30 00 numaralı whatsapp numaramızdan talep ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X