Çukur’dan Kurşun’a bomba transfer!

Çukur’un Ersoy’u Mehmet Yılmaz Ak yeni projesi belli oldu. Çukur dizisinde adından söz ettiren Mehmet Yılmaz Ak, Halka dizisinden sonra yeni projesi belli oldu. Çukur’un Ersoy’u Mehmet Yılmaz Ak, Kurşun dizisine katıldı.

Çukur’dan Kurşun’a bomba transfer!

Çukur’un Ersoy’u Mehmet Yılmaz Ak yeni projesi belli oldu. Çukur dizisinde adından söz ettiren Mehmet Yılmaz Ak, Halka dizisinden sonra yeni projesi belli oldu.

Çukur’un Ersoy’u Mehmet Yılmaz Ak, Kurşun dizisine katıldı. FOX TV ekranlarında yayınlanna Çukur dizisine yeni oyuncu. Most Production üstlendiği Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Sarp Akkaya ve Berrak Tüzünataç paylaştığı Kurşun dizisine Mehmet Yılmaz Ak katıldı.

ersoy1.jpg

Kurşun dizisinde Vural karakterini Mehmet Yılmaz Ak canlandıracak. Ben de Özledim ve İçerde dizileriyle hayatımıza giren Mehmet Yılmaz Ak, Halka dizisinde Çağatay Erkmen ve Çukur dizisinde Ersoy karakterleriyle ekrana kitlemişti. Netflix dizisi Hakan Muhafız’da TEkin karakterini canlandırmıştı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X