Çukur’un sezon finalinde kimler öldü? Hangi oyuncular Çukur’dan ayrıldı?

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur herkesi şoke eden bir bölümle sezon finali yaptı. Çukur sezon finalinde kimler öldü? Hangi isimler yaşıyor?

Çukur’un sezon finalinde kimler öldü? Hangi oyuncular Çukur’dan ayrıldı?

Televizyongazetesi analizine göre; kimsenin bu kadarını beklemediği bir kıyımla yok olan Koçovalı ailesi, ekran başındakileri de şok etti!

Yamaç ve Vartolu dışında tüm Koçovalılar, kim olduğu henüz bilinmeyen bir kişi tarafından hain bir pusuyla öldürüldü.

Celasun ve Akşın’ın düğününü basan silahlı adamlar, evi taradı! Sultan, Akşın, Celasun, Nedret, Meke, Muhittin, Karaca, Ayşe herkesi öldüren adamlar, aynı zamanda İdris, Emmi ve Paşa’yı da sıkıştırdıkları bir evde kurşun yağmuruna tuttular.
 

 

Bu sırada Selim de ailesiyle yaşadıklarından sonra kendi bileklerini kesip intihar etmişti.

Emrah Nazım’ı vurdu, ancak onu öldürmeden önce içtiği meyve suyundaki zehirden dolayı o da öldü.

Medet, Saadet’i kaçıranların kurşunlarına hedef oldu ve o da öldü. Vartolu yaralandı ama kurtuldu.

Bu arada Saadet kaçırıldı ortalarda yok ama yaşadığı düşünülüyor. Sena’yı ise Emrah bir yere götürdü, ancak neresi olduğu bilinmiyor.

Dolayısıyla Yamaç-Vartolu-Saadet ve Sena’nın yeni sezonda da olacağı düşünülüyor. Diğer karakterler ise artık yok!

Diziyi izleyenlerin şaşkınlık içinde kaldığı gelişmelerden sonra Çukur, paramparça oldu!

Geriye sadece Yamaç ve Vartolu kaldı! Birbirlerini bulup, intikamlarını almak için Çukur’a döndüler. Ancak bir üçüncü kişi daha katıldı onlara. Yamaç, Vartolu’ya sonra anlatacağını söyleyip kim olduğunu anlatmadı. Belki de bu 3. kişi Cumali’ydi.
 

 

Bu arada Yamaç’ın Çukur dövmesini bu kez kan rengi olan kırmızıya çevirdiği de görüldü.

Şimdi herkes Çukur’u bu hale kimin getirdiği, Koçovalılar’ı adeta katliamla yok edenin kim olduğunu büyük bir merakla bekliyor. Hemen herkes Cumali olduğunu ihtimali üzerinde duruyor.

Ancak Cumali’nin tüm ailesini böyle taratıp ortadan yok etmek isteyeceği de akla pek yatkın gelmiyor!

Dizinin sezon finali öylesine çarpıcı ve dehşet verici anlar yaşattı ki ekran başında diziyi izleyenler uzun süre kalakaldılar! Olayların gerçekliğine inanamadılar.

Sosyal medyada sezon finaliyle ilgili yorum yapanlar, “Hala şoktayız, efsane bir bölümdü, bu kadarını beklemiyordum, senarist adam bırakmamış, Türkiye’de ilk kez böyle bir şey gördüm bütün karakterler öldü, boğazım düğümlendi” yorumları yapıldı.

İzleyiciler katliamı yapan kişinin Beyefendi olabileceği üzerinde dururken bir ayrıntı da dikkatleri çekti.

cukur-33-bolum-3-fragman-analizi-sesli-anlatim-youtube-thumbnail-640x320-1.jpg

Katliam emrini veren kişinin elini ve parmağındaki yüzüğü gördük. Tam o anda da Yamaç’ın küçükken Çukur’un dövmesinin anlamını Emmi’nin anlattığı anlar ekrana geldi. Dövmenin ortasındaki 3 noktanın aile anlamına geldiği anlatılmıştı. Sadece elini gördüğümüz kişinin yüzüğünde ise noktaların olmadığı Çukur’un dövmesinin bir benzeri vardı. İşaretleri buydu ve tüm Çukur’dan eski işaretleri sildiler.

Bu durum, katliamı yapan kişinin Cumali olduğunu düşündürdü izleyenlere. Çukur’un dövmesindeki noktaları yani aileyi silmiş ve kendi işaretiyle ortaya çıkmıştı.

Yeni sezon büyük bir merakla beklenirken, adeta ekranda dehşet içinde izlenen anlar yaşattı Çukur.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X