Cumhur İttifakında nefesler tutuldu! Adaylar bugün açıklanıyor

Büyükşehir için mevcut Başkan Alinur Aktaş ile yola devam kararı alınmasının ardından Cumhur İttfakı’nı oluşturan Ak Parti ve MHP’nin  ilçe adayları bugün açıklanıyor.

Cumhur İttifakında nefesler tutuldu! Adaylar bugün açıklanıyor

DERYA DEMİR

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un da katılması beklenen aday açıklaması, saat 14.30’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. AK Parti’nin ilçe adaylarının duyurulacağı tanıtıp toplantısına Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nn de katılım göstereceği öğrenildi. 

YENİŞEHİR MHP’DE

Anlaşma gereği MHP’nin seadece Yenişehir’de adayı olacak. Cumhur İttifakı tarafından Yenişehir’de desteklenecek olan MHP’nin adayı da Ak Partili adaylarla birlikte duyurulacak. Büyükşehir dahil Bursa’nın 17 ilçesindeki adayların tamamı Cumhur İttifakı tarafından desteklenecek. 

…Ve İlçe adaylarının açıklanmasının ardından 18.30’da yine Kurtulmuş’un katılımıyla teşkilat, aday ve aday adayları buluşma toplantısı gerçekleştirilecek. 

Öte yandan, Büyükşehir’de CHP’nin adayı Mustafa Bozbey’i destekleme kararı alan İYİ Parti de ilçe adaylarını çarşamba günü açıklayacak.  CHP’nin de kalan ilçe adaylarını bir hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X