Cumhurbaşkanı adaylığı şartlarına Demirtaş düzenlemesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin ardından sadece hükümlülerin değil tutuklu olanların da adaylığını engelleyen düzenlemeler getireceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı adaylığı şartlarına Demirtaş düzenlemesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka seslendi.

Bugünde kadar beşer planında kimsenin önünde eğilmediklerini sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildiklerini vurgulayan Erdoğan, önümüzdeki dönemde de aynı şekilde ülkeye ve millete hizmet etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, halka şöyle seslendi:

“Yalova, 24 Haziran’da tercihinizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor musunuz? Güçlü Meclis için Cumhurbaşkanlığı’nda şahsımı, Meclis’te AK Parti’yi destekliyor muyuz? Güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığı’nda şahsımı, Meclis’te AK Parti’yi destekliyor muyuz? Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı’nda şahsımı, Meclis’te AK Parti’yi destekliyor muyuz? Vakit birlik vakti. Vakit Yalova vakti, diyor muyuz? Vakit, Türkiye vakti diyor muyuz? İrade, erdem ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırıyor muyuz?” 

Yalova’ya kapalı yüzme havuzu, spor salonu, gençlik merkezi, Altınova ve Çınarçık’a spor salonu, Çiftlikköy’e gençlik merkezi yapıldığını dile getiren Erdoğan, şu bilgileri verdi:

“Sağlıkta Yalova’ya 3’ü hastane olmak üzere 14 tesis yaptık. Bunlara ilave olarak şehrimize 400 yataklı bir devlet hastanesi yapmak için de şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Yıl bitmeden temelini inşallah atıyoruz. Yalova’daki yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, şehit yakınlarımıza, gazilerimize, engellilerimize, yaşlılarımıza toplam 331 trilyon liralık kaynakla destek olduk. Bay Kemal ne diyor Bay Kemal ‘Engellileri kendi başına bıraktınız. El vicdan ya. Halep oradaysa arşın burada. Yalanı bırakın artık yalanı. Genel Başkan yalan söyler, Cumhurbaşkanı adayı da yalan söyler. Bunlar böyle. Dürüst olun dürüst, artık millet dürüst olana oy veriyor, yalana değil ve 24 Haziran’da da benim milletim kime oy vereceğini çok iyi biliyor.”

24 Haziran seçimlerinin ülkenin gelecek yarım asrına, bir asrına damga vuracağını belirten Erdoğan, “Bizim, milletimizden başka kimseye diyet borcumuz yoktur. Bunun için de ne söylersek milletimize söylüyoruz, ne yaparsak milletimiz için yapıyoruz.” dedi.

“Yalanı bırakın artık”

Erdoğan, şöyle konuştu:

“Bay Kemal ne diyor Bay Kemal ‘Engellileri kendi başına bıraktınız. Halep oradaysa arşın burada. Yalanı bırakın artık yalanı. Genel Başkan yalan söyler, Cumhurbaşkanı adayı da yalan söyler. Bunlar böyle. Dürüst olun dürüst, artık millet dürüst olana oy veriyor, yalana değil ve 24 Haziran’da da benim milletim kime oy vereceğini çok iyi biliyor.”

Erdoğan, seçim sonrası cumhurbaşkanlığı adaylığı şartları arasına sadece hükümlü olmayı değil, tutukluluğu da koyacaklarını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X