Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’ye verilen oylar terör örgütüne gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla’nın ardından Fethiye’de de halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’ye verilen oylar terör örgütüne gidiyor

Erdoğan şunları kaydetti: “Bizim rotamız bellidir. Gabar’da, Cudi’de inlerine girdik, Kandil’de inlerine girdik. Biz kovaladık onlar kaçtı ve yok ettik. FETO’yu kovaladık, onlar kaçtı biz kovaladık. Yakaladıklarımızı aldık cezaevlerine yerleştirdik. Bu CHP şu anda kimle işbirliği yapıyor. CHP’ye oyunu verecek kardeşlerim oyunun nereye gittiğinin hesabını yapıyor mu? Nereye gidiyor bu oylar, terör örgütüne.

Pensilvanya ve bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla çevirdikleri tezgahlar, girdikleri iş birlikleri artık aleniyet kazandı. Seçim sloganlarını Pensilvanya belirliyor, aday listelerine Kandil’den müdahale ediliyor. Kimin kime oy vereceğine, nerede aday olacağına eş başkanlar bölücü örgütten karar veriyor. Zillet ittifakında eş başkanlar ne derse o oluyor. Eş başkanlar zillet ittifakına da eş başkanlık yapıyor. CHP tarihinin hiçbir döneminde bu kadar kötü yönetilmedi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X