Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgürlüklerden taviz yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Özgürlüklerden taviz yok, geriye dönüş asla söz konusu değil.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgürlüklerden taviz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütünün yanaşmaları ne yaptı? Size hizmet etmek için kullanmaları gereken imkanları, paraları ne yaptı? Kandil’e gönderdi. Örgüte teslim etti.” dedi.

“Tüm kurumlarımızı seferber ederek adeta Van’ı yeniden ayağa kaldırdık. Sadece depreme 16 katrilyon harcadık.” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

“Van bizim, Vanlı bizim. Biz burada teröristleri, haramzadeleri, kendi halkının kanına susamış vampirleri gezdirmeyiz. Van, bu seçimde oyu kendisinden alıp iradelerini İstanbul’daki bir avuç marjinalin eline verenlerden inşallah tamamen kurtuluyor.”

Erdoğan, “Teşviklerle, desteklerle, hibelerle, altyapı yatırımlarıyla üzerimize düşenleri yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Bunlar önemli ama girişimcilerin buraya gelmesi için bir şarta ihtiyaç var, huzur. Terörden korkmayacağız, teröristten korkmayacağız.” dedi.

“CHP’nin ağzından terörle mücadeleyi duydunuz mu? Diğerlerinin ağzından duydunuz mu?” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ” Onların terörle mücadele diye bir derdi yok, bu sadece bizim derdimiz. Yeri geldi PKK’yı kullandılar, yeri geldi FETÖ’yü sahaya sürdüler, yeri geldi DEAŞ’ı üzerimize saldılar. Hamdolsun milletimizle birlikte hepsinin üstesinden geldik.” ifadesini kullandı.

“Ret ve inkar politikalarını, asimilasyonu biz kaldırdık. Bu ülkede hangi Kürt sadece Kürt olduğu için dışlanıyor? Asla.” diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

“Bu ülkede 81 milyon vatandaşımın tamamı birinci sınıftır, aynı haklara, aynı özgürlüklere sahiptir, aynı temel hizmetlerden faydalanmaktadır. Biz, Türkiye’de devlet zulmünü ortadan kaldırdık.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Özgürlüklerden taviz yok, geriye dönüş asla söz konusu değil.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X