Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti milletvekillerine mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş aracılığıyla AK Partili vekillere bazı mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti milletvekillerine mesaj

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş aracılığıyla AK Parti milletvekillerine gönderdiği mesajları yazdı.

Numan Kurtulmuş, milletvekillerine hangi mesajları verdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşmek için ABD‘ye giderken Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş‘u arayarak “Numan Bey, bu hafta grup toplantımızı yapamadık. Arkadaşları toplayıp, istişare toplantısı yapın” diyor.

Kurtulmuş, Erdoğan’ın talimatı üzerine derhal milletvekillerini genel merkezde topluyor.

Peki basına kapalı toplantıda Kurtulmuş, milletvekillerine hangi mesajları veriyor?

Toplantıdan sızan bilgiler:

-Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda, Türkiye’nin bağımsız dış politikasını içeren çok önemli bir konuşma yaptı. Artık Türkiye, dünyaya kendisini kabul ettirmiş güçlü bir ülke.

-Türkiye; ABD ile de, Rusya ile de AB ülkeleriyle de ilişkilerini yürütüyor. Ancak Cumhurbaşkanımız bu ülkelerin hiçbirine farklı şeyler söylemiyor. Yani tüm ülkelere Türkiye’nin tezlerini anlatıyor.

-Cumhurbaşkanımız içte ve dışta bu kadar güçlü mesajlar verirken, milletvekilleri olarak sizin de aynı doğrultuda hareket etmenizi istiyoruz.

-Biraz daha çalışmanızı, biraz daha sahada olmanızı bekliyoruz. Halkla daha fazla iç içe olun, seçmenle daha çok temas kurun.

Mustafa Özdal’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X