Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan 2’nci yasama yılı dolayısıyla Twitter hesabından mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

.Başkan Erdoğan: Türkiye Büyük Millet Meclisi 27’nci Dönem 2’nci Yasama Yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum” şekilden paylaşımda bulundu. Erdoğan, mesajda “Bugüne kadar milletimizle birlikte hareket ederek her sorunun üstesinden geldiğimiz gibi, bundan sonra da aynı başarılara imza atmayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Erdoğan 2’nci yasama yılı dolayısıyla twitter hesabından mesaj paylaştı. Erdoğan: “Türkiye Büyük Millet Meclisi 27’nci Dönem 2’nci Yasama Yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Erdoğan, mesajda “Bugüne kadar milletimizle birlikte hareket ederek her sorunun üstesinden geldiğimiz gibi, bundan sonra da aynı başarılara imza atmayı sürdüreceğiz” dedi.

Paylaşımlarına devam eden Başkan Erdoğan, “Yakın çevremizdeki güvenlik krizleri bizleri hedeflerimizden hiçbir zaman uzaklaştırmadı. Bundan sonra da terör örgütlerine karşı kararlılığımız sürecek.” , “Uluslararası alanda her zaman olduğu gibi hassasiyet ve kararlılıkla ülkemizi aydınlık geleceğine hazırlıyoruz.” , “Ekonomide, serbest piyasa kurallarından ve bütçe disiplininden asla taviz vermeden, ihtiyacımız olan reformları hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X