Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan suikast iddiasına ilişkin açıklama

Bosna Hersek’te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine suikast düzenleneceği ihbarına ilişkin soruyu yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan suikast iddiasına ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İzzetbegovic, ikili görüşmenin ardından heyetlerarası görüşmelere başkanlık etti.

İki lider görüşmes sonrası kameralar karşısına geçti. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“İkili ticaret hacmimizde hedef 1 milyar dolar. Bunu yükseltecek irade iki tarafta da var.

FETÖ, toplumun her alanına kollarını dolamış, bir ahtapot gibi varlığını sürdürmeye çalışıyor. Bu alandaki mücadele ise büyük çaba gerektiriyor. FETÖ’nün Bosna Hersek’teki yapılanmasının da karşılıklı çabalarla kısa zamanda sonlandırılmasını bekliyoruz. Bu konuda her türlü iş birliğine açığız.

Ülkemizin Bosna Hersek’in refahı, birliği ve ekonomik kalkınması dışında hiçbir gizli gündemi yoktur, asla da olmamıştır.

8 bin ton bize et gönderilmesi konusunu az buluyorum. Bu konuda daha önce de söylediğimiz gibi 15 bin tona kadar marjımız var. Bu ciddi manada Bosna Hersek’te bir istihdam alanı doğuracaktır.

Bu haber bana ulaştı. Ulaştığı için buradayım. MİT’ten ulaştı. Ben uklaştığı için buradayım. Bu tür tehditler operasyonlar, bizi bu yoldan alıkoyamaz. Yola çıktığımız zaman yola devam ederiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X